miercuri, 25 iunie 2014

Cum sa iti deschizi o firma de constructii

Firma de constructii civile Brasov
Sa iti deschizi o firma de constructii poate conduce la un profit foarte mare daca respecti anumite etape. Domeniul constructiilor este unul avantajos si de viitor, intrucat constructiile nu vor inceta niciodata sa se realizeze. Daca ai experienta in acest domeniu si vrei sa iti deschizi propria ta firma de constructii, asigura-te ca stii tot ce implica acest proces, incepand de la legi si pana la principiile initierii unei afaceri.

Fonduri, licenta, asigurare

Primul lucru pe care trebuie sa il iei in considerare inainte sa iti deschizi o firma de constructii este partea financiara. In cazul in care nu dispui de suma necesara achizitionarii materialelor si ustensilelor, cel mai probabil vei avea nevoie sa faci un imprumut. De asemenea, vei avea nevoie de licenta pentru noua ta firma si de o asigurare atat a bunurilor, cat si a firmei in sine.

Banii de care vei avea nevoie pot varia in functie de tipul de constructii pe care intentionezi sa le realizezi. Daca doresti sa te rezumi la constructii civile sau consolidari cladiri, este posibil sa poti cumpara materialele necesare cu un credit mai mic. De asemenea, calitatea serviciilor tale isi va spune cuvantul in fata clientilor, ajutandu-te astfel sa obtii un profit optim in urma investitiilor facute.

Birouri, angajati si reclama

Vei avea nevoie de un spatiu in care sa iti desfasori activitatea. Ideal ar fi sa inchiriezi o proprietate care sa cuprinda atat birouri, cat si spatiu de depozitare a materialelor si parcare pentru vehiculele firmei de constructii. In functie de cat de mult intentionezi sa te implici in proiecte, s-ar putea sa ai nevoie sa angajezi pe langa constructori si o persoana cu experienta in conducerea unei echipe de muncitori.

Fiind o firma noua pe piata, este normal sa incepi cu lucrari ceva mai mici, in urma carora oamenii vor incepe sa auda treptat de tine. Cel mai important este ca primii tai clienti sa fie foarte multumiti de serviciile tale si cu siguranta te vor recomanda mai departe. Cu timpul, poti sa apelezi si la diverse reclame platite pentru a te face cunoscut la un nivel mai mare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu